Beheer van Employee Benefits verzekeringen

Als goed werkgever biedt u uw medewerkers een aantrekkelijk pakket Employee Benefits aan. Een grote meerwaarde voor uw personeel. Helaas betekent het ook vaak een extra administratieve en communicatieve belasting voor uw organisatie om verzekeraars elke maand in te lichten over alle personeelswijzigingen.

Bij Insucare besteden we al jarenlang veel tijd en aandacht aan het ontzorgen van onze klanten op dit gebied. Sterker nog, hiermee maken wij echt het verschil.

Automatisering en expertise optimaal benut

Klanten geven op één plek alle personeelsmutaties aan ons door in ons online portaal PBplus en vervolgens doen wij de rest. Zo kan de tijd en expertise van onze klanten ingezet worden voor de eigen organisatiedoelstellingen. Bij voorkeur koppelen we PBplus aan het salarispakket van de klant. Dat scheelt immers nog meer administratietijd. Is er een koppeling, dan controleren wij of alle informatie goed doorkomt. Zo niet, dan sturen wij een bericht om gegevens in het salarispakket aan te vullen of te wijzigen. Dit geldt ook als onze specialisten onregelmatigheden zien in een mutatie. Als alle informatie juist is worden de mutaties doorgegeven aan de uitvoerder van de pensioenregeling, de verzekeraar van de inkomens- en zorgverzekeringen en ArboTeam indien van toepassing.

Ook de maandelijkse facturen van de verzekeraars controleren wij nauwkeurig. Zo voorkomen we dat er achteraf fouten gecorrigeerd moeten worden of uitkeringen niet kloppen. Waar mogelijk maken we gebruik van automatisering en robotisering, zodat ook de expertise van onze specialisten optimaal ingezet kan worden.

Snel contact opnemen?
Bel 040 23 13 800

Waar mogelijk maken we gebruik van automatisering en robotisering, zodat de expertise van onze specialisten optimaal ingezet kan worden.

Belang van overlijdensrisicoverzekering

Meer weten over beheer van Employee Benefits?

Voert u alle administratie van uw Employee Benefits zelf uit? Dan weet u wellicht hoeveel werk en vragen dit kan opleveren. Eerder schreef onze specialist Michelle de Maillie een blog over het beheer van personeelsmutaties. Zij laat u aan de hand van voorbeelden zien hoe ze werkgevers ontzorgt. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Zorgverzekering 2023

Hoe maakt u uw keuze voor de zorgverzekering voor 2023? Met de stijgende kosten voor onder andere boodschappen, gas en energie, wilt u ongetwijfeld een goede financiële afweging maken. Daarnaast is toegang tot goede zorg belangrijk in een wereld die veel van u vraagt. Wij informeren u over de wijzigingen die u in 2023 kunt verwachten en hoe u een passende zorgverzekering kiest.

Beheer van Employee Benefits verzekeringen

Als goed werkgever biedt u uw medewerkers een aantrekkelijk pakket Employee Benefits aan. Een grote meerwaarde voor uw personeel, maar helaas betekent het ook vaak een extra administratieve en communicatieve belasting voor uw organisatie om verzekeraars elke maand in te lichten over alle personeelswijzigingen.

Goed werkgeverschap in een krappe arbeidsmarkt

Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau zijn alleen een hoog salaris en goede arbeidsvoorwaarden niet meer voldoende om de krappe arbeidsmarkt het hoofd te bieden. Met goed werkgeverschap moet vertrek en ziekteverzuim van personeel voorkomen worden.

Arbo

Verzuim gaat over mensen die ziek zijn. Voor u als werkgever gaat het verder dan dat. Wij helpen u bij het vinden van een goede balans tussen mens en organisatie in de aanpak van ziekteverzuim, met zicht op de wettelijke kaders.

Inkomen

U waarborgt de continuïteit van uw organisatie. Ook uw medewerkers verdienen bescherming tegen onverwachte inkomensverliezen door arbeidsongeschiktheid. Wij bieden onafhankelijk advies over inkomensverzekeringen.

Zorg

Wij begrijpen dat de keuze van uw medewerkers voor een goede zorgverzekering ook voor u van belang is. Een collectieve zorgverzekering en onze persoonlijke ondersteuning voor uw medewerkers biedt uitkomst.

Pensioen

Met een pensioenregeling zorgt u, niet alleen nu maar ook later, voor uw medewerkers. De complexe materie maken wij toegankelijk. Wij begeleiden u van de analyse van uw wensen naar de inrichting van de best passende regeling.

Financieel inzicht

U wilt financieel fitte medewerkers. Wij helpen door persoonlijke begeleiding waarin we letterlijk laten zien hoe bestaande regelingen werken en vooral hoe de medewerker daar zelf invloed op uit kan oefenen.