Een verzuimverzekering beperkt risico’s

Als werkgever loopt u het risico dat uw medewerker arbeidsongeschikt wordt. In de eerste 2 ziektejaren komt de loondoorbetaling van uw werknemer voor uw rekening. En u betaalt ook de kosten voor vervanging, verzuimbegeleiding en re-integratie. Zieke en arbeidsongeschikte werknemers kosten u dus veel geld. Het kan voor uw onderneming daarom zinvol zijn om de financiële risico’s van het ziekteverzuim af te dekken middels een verzuimverzekering. Zo houdt u financiële gevolgen van langdurige ziekte van uw werknemer(s) onder controle.  Een verzuimverzekering verzekert de kosten van het ziekteverzuim in de eerste 104 weken, oftewel de eerste twee jaar.

Verzuim advies bij Insucare

Verzekeraars moeten tijdig op de hoogte worden gebracht van ziek- of herstelmeldingen, of als er bijvoorbeeld sprake is van een ongeval. Insucare neemt u dit werk uit handen en zorgt voor een tijdige melding. Wist u dat het te laat melden, kan resulteren in géén recht hebben op een uitkering? Weet u met welke kosten u te maken krijgt als een werknemer ziek uit dienst gaat? Of wanneer de werknemer na 2 jaar in de WIA komt? Wel zo prettig om een professionele partij te hebben die dit voor u regelt.

Ziekteverzuimverzekering advies gesprek?

Heeft u behoefte aan een advies gesprek gericht op uw verzuimverzekering? Maak dan een afspraak bij Insucare, wij laten u graag verbeter mogelijkheden zien. Onze specialisten op gebied van verzuim, pensioen en inkomensverzekeringen staan voor u klaar en maken graag tijd voor u vrij. Insucare is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.