Geschiedenis Insucare

In 2002 is Insucare opgericht. De basis motivatie voor het oprichten was toen, en is nu nog steeds, het individu op te laten bloeien in de bescherming van de collectiviteit. Kijk nog maar eens goed naar ons logo! De werknemer als het individu en de collectieve pensioen-, inkomen- en zorgverzekering als bescherming vanuit de collectiviteit.

Arbo dienstverlening

In 2008 werd het Arbo op Maat concept aan de dienstverlening van Insucare toegevoegd.  Vanuit dit fundament ontwikkelt Insucare zich sterk verder. Inmiddels bestaat het team uit 11 personen die elk met hun eigen specialisme de klant bedienen. Inmiddels is de naam Insucare Verzuim verandert naar ArboTeam om de transparantie in onze dienstverlening te waarborgen. 

Onze visie

Werkvermogen
Onze visie gaat uit van de kracht van het werkvermogen van een werknemer.  Het werkvermogen is een productieve, gemotiveerde werknemer die zowel geestelijk als fysiek zijn/haar werk op een zo’n gezond en tevreden mogelijke manier kan uitvoeren. Hierin speelt niet alleen de werkomgeving een rol maar ook de privé omstandigheden van een werknemer. Een ontevreden werknemer is minder productief en zal op den duur misschien verzuimen. Daarnaast kan ook een werknemer met problemen in de privé sfeer kan leiden tot verzuim op de werkvloer. Samen met u als werkgever, nemen wij tijdig maatregelen om mogelijke problemen van mentale of fysieke aard te voorkomen en daarmee het werkvermogen en werkplezier bij uw werknemers te optimaliseren.

Samenwerking
Insucare, ArboTeam en FinniZ willen maar één ding;

Samen met u ervoor zorgen dat uw werknemer met veel plezier werkt en gezond met pensioen kan gaan.

Een goed werkvermogen draagt namelijk bij aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dit is belangrijk omdat werknemers steeds langer moeten doorwerken. Bovendien is aan het werk blijven de beste garantie voor werknemers op een inkomen. Daarom maken wij gebruik van elkaars specialisme om werkgevers en werknemers adequaat te adviseren en te begeleiden tijdens het arbeidsproces van een werknemer en daarna.

Kennismaken?
We laten graag zien wat we voor u op het gebied van pensioen, inkomen, zorg en arbo& verzuim kunnen doen. Neem contact op met onze adviseurs op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.