Pensioen

Als werkgever bent u niet verplicht uw werknemers een pensioenvoorziening aan te bieden, tenzij uw bedrijf gebonden is aan een CAO met pensioenverplichting. Toch kiest 95% van de bedrijven voor een pensioenregeling voor werknemers. Met een aantrekkelijke regeling onderscheidt u zich namelijk op de arbeidsmarkt. Insucare adviseert u over een passende voorziening en voert het beheer secuur voor u uit. Vanaf de analyse tot aan de implementatie begeleiden wij werkgever tot een passende pensioenregeling.

Pensioenadvies op maat
Passende pensioenvoorziening

Met een aantrekkelijke pensioenvoorziening bindt u bestaande en nieuwe werknemers aan uw bedrijf. Maar: hoe richt u uw pensioenvoorziening optimaal in? Wat wilt en kunt u als werkgever betalen? Welke financiële risico’s wilt u lopen? Wat is aanvaardbaar voor uw werknemers? Insucare onderzoekt uw behoeften en komt met een oplossing die past bij uw bedrijf. We gidsen u door de complexe wet- en regelgeving en brengen de do’s en don’ts voor u in beeld. Lees >> passende pensioenvoorziening

Pensioenbeheer

Deskundig beheer, wij ontzorgen

Heeft u een pensioenvoorziening gekozen, dan zorgt Insucare ervoor dat de pensioenafspraken secuur worden uitgevoerd. Onze online module geeft u en uw werknemers op ieder gewenst moment een actueel overzicht van polissen, voorwaarden en kosten. Mutaties zijn eenvoudig door te geven. Heeft u specifieke vragen, dan staat ons deskundige team voor u klaar. Lees >> Deskundig pensioenbeheer

Verder praten over uw pensioenvraagstukken? Hoe regelt u het pensioen voor uw medewerkers? Levert de regeling op wat u ervan verwacht? Zijn de kosten beheersbaar? Insucare laat het u graag zien. Neem contact met ons op.

Insucare Pensioenadvies is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.

Waar we goed in zijn op het gebied van Pensioen!

Waarborging

Wij nemen geen steekproeven maar controleren (juridische) documenten van A tot Z. Zo verzorgen wij de volledigheid van de dossiers. Alle dossiers worden binnen Insucare zorgvuldig verwerkt en bewaard volgens de gestelde termijnen.

Wet- en regelgeving

Onze Pensioenspecialisten houden zich dagelijks bezig met de wet- en regelgeving rondom Pensioen en vertalen dit naar duidelijke en begrijpelijke informatie. Zij voldoen dan ook jaarlijks aan alle benodigde certificeringen.

Plezier en enthousiasme

Al onze pensioenspecialisten hebben plezier in het uitvoeren van de wet- en regelgeving rondom pensioen en alles wat met pensioen te maken heeft. Dit enthousiasme uit zich in duidelijke taal en te begrijpen informatie.

Misschien interessant om te lezen?

payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo