Buva: Pensioen

BUVA: Collectieve ziektekostenverzekering en suggesties en bijdragen aan Gezondheidsweek

BUVA ontwikkelt, produceert en levert producten en concepten voor de bouw van woningen en gebouwen als kantoren en fabrieken. Klanten zijn vooral de hout en kunststof (kozijnen, deuren) industrie, bouw-, installatie- en renovatiebedrijven, maar ook particulieren. Uit voorraad levert BUVA ruim 40.000 artikelen op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatie, dorpels en hardglas ramen.

Deonet: pensioenbeheer en –verlenging

Deonet: pensioenbeheer en –verlenging, bijeenkomsten en persoonlijke financiële gesprekken

Deonet ontwerpt, produceert en levert artikelen voor data & geluid, voor gebruik op kantoren en evenementen en bedoeld als give-away’s. Deonet handelt uitsluitend in eigen producten. Dankzij speciale technieken en verregaande robotisering kunnen klanten terecht voor een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand assortiment met USB-sticks en -pennen, power banks, pennen, magneten, labels en verpakkingen & accessoires.

Coenradie

Pensioen en Arbo op maat

Ingenieursbureau Coenradie is gespecialiseerd in het verrichten van industriële metingen in sectoren als woning- en utiliteitsbouw, infrastructuur, olie- en gasindustrie en off shore. Opdrachtgevers zijn o.a. gemeenten, Kadaster en nationale en internationale bedrijven, zoals staalbedrijven en scheepswerven. Op het hoofdkantoor in Oirschot en de vestiging Breda werken 50 specialisten, van wie een groot aantal regelmatig wereldwijd aan het werk is.

Interconnect referentie Insucare

Het complete Insucare PB- concept voor pensioenregeling, inkomen en verzuim en arbodienstverlening

Interconnect is een internet service provider met high-end services en diensten voor de zakelijke markt, met expertise op het gebied van Datacenter, Connectivity, Cloud hosting en Telecom. De oprichters en broers, Rob en Jeroen Stevens, zijn in 1995 met het bedrijf begonnen. Dit was nog aan de vooravond van de stormachtige ontwikkeling van het internet. Van een bedrijf met één server aan huis, is Interconnect uitgegroeid tot een onderneming met twee volledig eigen datacenters (‘s-Hertogenbosch en Eindhoven) en 80 medewerkers. Met alweer 20 jaar ervaring is Interconnect een expert in betrouwbare IT-oplossingen.

Polvo

Pensioenadvies en verzuimbegeleiding

Financieel directeur van Polvo Jeroen Vermeer: ‘Onze eerste contacten met Insucare liepen via de holding. Pallieter Group had al eerder via Insucare een collectieve zorg– en ongevallenverzekering afgesloten. In 2013 hebben wij ook een groot deel van onze andere verzekeringen bij hen ondergebracht.’ Het advies hebben ze nauwkeurig toegelicht, volledig onderbouwd en met een overzicht van risico’s, kosten en voorwaarden. Dat geeft vertrouwen in het advies dat je krijgt.

ID Logistics

Pensioenregeling logistieke dienstverlener

De Nederlandse dochter van een Franse multinational wint de tender voor logistieke dienstverlening van een grote producent. Daarbij stappen 70 medewerkers van de vorige logistieke partners over naar de nieuwe prefered supplier.