Onze certificeringen

Het team van Insucare en ArboTeam bestaat uit specialisten op het eigen vakgebied. Binnen Insucare is iedere collega gecertificeerd volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarnaast volgen wij regelmatig extra opleidingen en zijn wij aangesloten bij vakverenigingen om ervoor te zorgen dat wij bij ieder vraagstuk een passend advies kunnen blijven geven.

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder draagt het AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland. Ook Insucare is aangesloten bij de AFM. AFM Licentienummer: 12046009

Wet op het Financieel Toezicht (Wft)

Om de financiële sector ook in de toekomst van bekwame en vaardige Wft-adviseurs te voorzien, is op 1 januari 2014 het nieuwe Wft-vakbekwaamheidsstelsel ingevoerd. Alle adviseurs binnen Insucare zijn altijd Wft gecertificeerd in één of meerdere beroepskwalificaties (Basis, Inkomen, Vermogen, Schade, Leven, Pensioen en Zorg.)

Register Pensioen Adviseur (RPA)

Het RPA zorgt voor onderscheid in pensioenadvies. De erkenningsregeling vertegenwoordigt een serieuze beroepsgroep met gemeenschappelijke gedragsregels, integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid. Ook de Pensioenadviseurs van Insucare zijn aangesloten bij de RPA.

Register Specialistisch Casemanagement (RSC)

Bij het RSC staat kwaliteitsborging voorop. De casemanagers van ArboTeam hebben tenminste de opleiding Regie op verzuim aan de HAN succesvol afgerond en blijven continu up to date door middel van bijscholingen en intervisie bijeenkomsten.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KifiD)

Het Kifid is een instituut waar u als klant terecht kunt met een klacht over een financieel product of een financiële dienst. Insucare is aangesloten bij deze organisatie.