Online beheer

Maatwerk, kwaliteit en beheersbaarheid. Drie eisen die u als werkgever stelt aan uw pensioen- en verzuimregelingen. Insucare begrijpt wat u beweegt. Wij stemmen onze dienstverlening af op uw wensen. U kiest wat bij u past. Bekijk uw voordelen.

Advies op maat

Pensioen- en verzuimregelingen, afgestemd op de behoeften van u en uw werknemers. Dat is wat Insucare u te bieden heeft. Wij baseren ons advies op een grondige verkenning van uw wensen. Desgewenst komen we tussentijds met oplossingen voor het flexibiliseren van arbeidsvoorwaarden.

Alles in één hand

Eén loket voor pensioen en verzuim, dat biedt u behalve gemak ook zekerheid. Een loopbaan lang zorgt Insucare ervoor dat afspraken met uw werknemers goed geregeld zijn en secuur worden uitgevoerd. Vanaf het moment van indiensttreding tot een werknemer uw bedrijf verlaat.

Actueel overzicht

Een gebruiksvriendelijke online module geeft u inzicht in arbeidsvoorwaarden en verzuimregistratie, voor uw gehele bedrijf of gespecificeerd per werknemer. U logt in vanaf uw kantoor- of huisadres, op elk moment dat u het wilt.

Lees verder over onze online module.

Eenvoudig beheer

Mutaties geeft u online door. Uw voordelen: snelle communicatie, weinig papierwerk en heldere voorwaarden. Administratieve rompslomp behoort tot het verleden.

Waar voor uw geld

Insucare werkt met een compacte vaste bezetting, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde specialisten als uw situatie daarom vraagt. Geen tijd- of kostenverslindende trajecten, maar een efficiënte werkwijze die u waar biedt voor uw geld.

Online pensioenbeheer & arbo- en verzuimbeheer

Wat zijn de voordelen van onze aanpak voor úw bedrijf? Insucare laat u graag zien wat zij op het gebied van pensioen en verzuim voor uw organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op, onze pensioen en verzuim specialisten staan u graag te woord.