In 2021 heb ik u verteld over de samenwerking die Insucare en ArboTeam zijn aangegaan met Vanbreda Risk & Benefits Nederland. U heeft natuurlijk de naam Vanbreda al een aantal keren voorbij zien komen, maar de naam Insucare is de naam die wij gebruiken. Daar gaat verandering in komen.

Compleet pakket dienstverlening, integrale aanpak
De reden waarom wij met Vanbreda zijn gaan samenwerken is omdat het ons in staat stelt u beter en sneller van dienst te zijn met een breder dienstenpakket en een groter (internationaal) netwerk. Terugkijkend zien we dat dit goed is uitgepakt en dat het al veel voordelen heeft opgeleverd. Door het grote internationale netwerk kunnen wij naast oplossingen op het gebied van inkomen, zorg, pensioen en arbo ook oplossingen aanbieden voor risico’s op het gebied van bezittingen en vermogen. Wij zijn er echt trots op dat we grote stappen hebben gezet in de samenwerking en in de ontwikkeling van onze gezamenlijke visie, namelijk dat de mens centraal staat. Wij krijgen gelukkig van onze klanten te horen dat onze dienstverlening goed is en dat we “onszelf” zijn gebleven.

Insucare wordt Vanbreda
Wij zijn nu verder aan het integreren in de Vanbreda-organisatie en -systemen. Dat is een pittig traject waarbij we elkaar over en weer goed hebben leren kennen. Daarmee is ook het moment aangebroken om afscheid te nemen van de naam Insucare. Vanaf eind oktober begroeten wij u met de naam Vanbreda Risk & Benefits. Want ook onder deze naam blijft de mens ons uitgangspunt in alles wat wij doen!

Wat gaat u merken van deze naamsverandering?
De naam Vanbreda Risk & Benefits wordt in fases ingevoerd. Op dit moment worden de administratieve systemen samengevoegd. Vanaf half september 2023 komt u dan ook het logo van Vanbreda Risk & Benefits op de polissen tegen. NLG Verzekeringen is een activiteit die ook bij Vanbreda hoort. Deze naam kunt u dus ook tegenkomen. Van belang voor u is dat de premies en voorwaarden gelijk blijven. Als dit niet zo is nemen wij contact met u op.

Nieuw kantoor
De volgende stap is de verhuizing van ons kantoor. Door onze groei en samenwerking met onze nieuwe collega’s van Zicht op Beter (bedrijfsartsen) zijn we uit ons jasje gegroeid. Gelukkig hebben we een prachtige nieuwe locatie gevonden. Ook weer in Eindhoven. We vertellen u er binnenkort graag meer over.

Nieuwe functie
Ik ga de komende jaren de Business Line Employee Benefits verder uitbouwen als directeur Employee Benefits. Hiermee gaan we het vakgebied inkomen, pensioen, zorg en arbo integraal uitbouwen. Een must in de huidige arbeidsmarkt waar veel uitdagingen voor onze klanten liggen. Wij bieden hiervoor oplossingen aan.

Heeft u vragen?
De komende maanden houden we u op de hoogte over de zaken waar wij mee bezig zijn. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 040 231 3800 of stuur een mail naar uw contactpersoon of info@insucare.nl. Mijn collega’s en ik helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Wijnand Verschuur
Directeur Insucare

Van Vreda schadeverzekeringen voor bedrijven