Onze werkwijze

Hoe uiteenlopend uw vragen ook kunnen zijn, onze werkwijze is altijd helder en pragmatisch. Wij geven u een indruk van wat u van ons kunt verwachten.

√ Persoonlijke kennismaking

In een persoonlijk gesprek brengen wij uw vraag of probleem in kaart. Wij inventariseren uw behoeften en matchen het met ons aanbod. Wij bezoeken u graag op uw locatie. Komt u liever naar ons, dan ontvangen wij u graag op ons goed bereikbare kantoor in het centrum van Eindhoven.

√ Terugkoppeling

Hebben wij uw vraag goed begrepen? Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een schriftelijke terugkoppeling. Herkent u onze meerwaarde, dan maken wij een vervolgafspraak.

Advies

Afgestemd op uw vraag, bespreken we met u mogelijke oplossingen, uitmondend in een passend totaaladvies.

√ Contract

Gaat u akkoord, dan leggen wij de afspraken vast in een contract, met duidelijke afspraken in heldere taal.

√ Uitvoering volgens afspraak

Insucare zorgt ervoor dat afspraken op het gebied van pensioen, inkomen, zorg en arbo secuur worden uitgevoerd. Wij houden de wetgeving van dag tot dag in de gaten en zoeken risico’s en kansen tot de bodem uit. Nog voordat u erom vraagt. Onze online module geeft u steeds actueel inzicht in uw gegevens.

√ Periodieke evaluatie

Afspraken over pensioen en arbo moeten toekomstig bestendig zijn, gebouwd op een solide fundament. Maar wat vandaag onomstotelijk lijkt, kan morgen anders zijn. Daarom houden wij uw regelingen periodiek tegen het licht. Matchen de regelingen nog met uw behoeften? Leveren ze op wat u ervan verwachtte? Indien nodig of gewenst komen wij met alternatieve voorstellen.

Vrijblijvend kennismaken?