Collectieve zorgverzekering

Voor u als werkgever is een gezond bedrijf met gezonde werknemers van groot belang. Door het aanbieden van een goede collectieve zorgverzekering bespaart u op de verzuimkosten en uw werknemers krijgen ook de zorg die ze verdienen. Voor uw werknemers wordt het door de varianten in de basis- en aanvullende zorgverzekeringen namelijk steeds moeilijker om een goede keuze voor de zorgverzekering te maken. Vaak wordt er toch gekeken naar geld in plaats van naar de zorg die eigenlijk nodig is. Een voorbeeld van het afsluiten van een collectieve zorgverzekering is de 100% vrije zorgkeuze die u aan uw werknemers kunt aanbieden. Door deze basisverzekering gaan zieke werknemers eerder naar de dokter en zijn ze sneller weer inzetbaar.

Nog geen collectieve zorgverzekering?

Heeft u nog geen collectieve zorgverzekering of twijfelt u of uw huidige collectiviteit  concurrerend genoeg is? Insucare neemt kosteloos deze zorg voor u uit handen en begeleidt u graag in de zoektocht naar een passende collectieve zorgverzekering. Indien u kiest voor een collectieve ziektekostenverzekering via Insucare dan kiest u voor specialisme, maatwerk en onderstaande extra voordelen:

 • Optimale zorgpreventie door de combinatie van de collectieve ziektekostenverzekering met de Arbodienstverlening.
 • Een persoonlijke zorgpagina. Deze pagina kan door de werknemers rechtstreeks worden benaderd of via uw eigen internetpagina met vermelding van alle informatie over de collectieve ziektekostenverzekering.
 • De mogelijkheid om meerdere collectieve zorgverzekeringen van diverse gerenommeerde  verzekeraars aan uw werknemers aan te bieden.
 • Eén contactpersoon binnen Insucare voor al uw vragen en van uw werknemers. Dit betekent geen extra werk binnen uw eigen HR afdeling en de administratieve rompslomp wordt tot een minimum beperkt.
 • Extra ondersteuning om uw werknemers te informeren over de ontwikkelingen en veranderingen in de zorg. Conceptbrieven die u kunt versturen naar uw werknemers met uitgebreide informatie over de zorgverzekering worden door Insucare opgesteld.
 • De overstapservice van Insucare om uw huidige collectiviteit met de opgenomen zorgverzekeringen over te plaatsen naar Insucare.

Voor uw werknemer biedt een collectieve zorgverzekering via Insucare nog meer voordelen. Uw werknemer kan rekenen op:

 • Deskundige en persoonlijke begeleiding voor het maken van de juiste keuze voor de zorgverzekering.
 • Eén contactpersoon voor vragen, hulp bij declaraties en wijzigingen van de verzekering.
 • Eenvoudig online gemak door een zorgwebsite op maat.
 • Wachtlijstbemiddeling
 • Premievoordeel
 • Uitgebreidere vergoedingen dan een reguliere zorgverzekering

Onze digitale zorgomgeving

Insucare biedt een zorgwebsite op maat specifiek voor uw werknemer. Hierin is informatie te vinden over de collectieve zorgverzekering(en) van uw organisatie. Maar ook de directe link naar afsluiten van de collectieve zorgverzekering,  premiekorting, extra vergoedingen, verandering in wet- en regelgeving etc.

Waar we goed in zijn op het gebied van Zorg!

Waarborging

Onze zorgspecialisten waarborgen de zorgdossiers. We controleren de polissen. Alle dossiers worden binnen Insucare zorgvuldig verwerkt en bewaard volgens de gestelde termijnen.

Wet- en regelgeving

Onze zorgspecialisten volgen de jaarlijkse wijzigingen in premies, verzekeringen en wet-en regelgeving op de voet om onze klanten zorgvuldig te informeren.

Plezier en enthousiasme

Niet alleen rondom de zorgperiode maar ook gedurende het hele jaar beantwoorden wij alle vragen over zorgverzekeringen en specifieke vraagstukken.

ZORGVERZEKERINGEN ADVIES GESPREK?

Heeft u behoefte aan een advies gesprek gericht op uw zorgverzekeringen? Maak dan een afspraak bij Insucare, wij laten u graag een vergelijking zien. Insucare is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.

Misschien interessant om te lezen?

payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo
insucare logo
insucare logo