Een inkomensverzekering die bij uw organisatie past

Werknemers zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie. Werkgevers worden daarnaast steeds meer verantwoordelijk voor het welzijn van haar werknemers. Om de continuiteit van uw organisatie te behouden, maar ook om werknemers te beschermen tegen onverwachte inkomensverliezen is het mogelijk om een inkomensverzekering af te sluiten. Een Inkomensverzekering is een verzekering die ondernemers en werknemers beschermt tegen inkomensverlies als gevolg van ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, ouderdom of overlijden. Deze verzekering kan collectief maar ook individueel worden afgesloten zodat u het inkomen van u en uw werknemers kunt beschermen.

Middels onze quickscan brengt een van onze inkomensspecialisten een advies uit welke inkomensverzekering bij uw organisatie past. Samen met u worden de wensen en behoeften besproken. En ook bij het afsluiten en implementeren van de verzekering(en) binnen de organisatie bijvoorbeeld bij de Ondernemingsraad/ Personeelsvertegenwoordiging begeleiden wij u daar waar nodig.

Online module

Ook uw inkomensverzekeringen zijn onder te brengen in onze online module. Lees meer over wat onze online modules voor u kunnen betekenen?

Wat kan Insucare betekenen?

Omdat wij het gehele traject doorlopen van A tot Z vanaf de eerste ziektedag tot aan het overlijden van een ondernemer of werknemer nemen wij alle facetten mee. Daardoor kunnen we snel schakelen ten behoeve van de inkomensverzekering bij bijvoorbeeld een mogelijk langdurig verzuim of inspringen op veranderingen binnen de organisatie.

Onafhankelijk advies

Insucare onderzoekt welke inkomensverzekering (en) het beste bij uw en/of uw onderneming past. Hierbij zoeken wij op basis van het onderzoek en uw wensen en behoeften welke verzekeraar en inkomensverzekering het beste aanbiedt. Wij hebben contacten met nagenoeg alle gangbare verzekeraars. Maar waarom zou ik een collectieve inkomensverzekering afsluiten? Wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet:

  • Extra secundaire arbeidsvoorwaarde
  • U voldoet als werkgever aan uw wettelijke zorgplicht
  • Kan kosten besparen of (financiële) risico’s uitsluiten
  • Kan op het gebied van verzuim en re-integratie financieel bijdragen

Productwijzer inkomensverzekeringen

Onder inkomensverzekeringen vallen verschillende verzekeringen, Onderstaand enkele voorbeelden van (collectieve) inkomensverzekeringen die wij onze klanten adviseren:

Inkomensverzekeringen advies gesprek?

Heeft u behoefte aan een advies gesprek gericht op uw inkomensverzekeringen? Maak dan een afspraak bij Insucare, wij laten u graag verbetermogelijkheden zien. Insucare is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.

Waar we goed in zijn op het gebied van Inkomen!

Waarborging

Wij controleren de documenten en polissen vanuit de inkomensverzekeraars zorgvuldig of dat de gegevens die erop staan correct zijn. Zo waarborgen wij de juistheid van de uiteindelijke polis.

Wet- en regelgeving

Onze inkomensspecialisten voldoen aan de wettelijke benodigde certificeringen en volgende gedurende het jaar verschillende bijeenkomsten om up-to-date te blijven.

Plezier en enthousiasme

Al onze inkomensspecialisten hebben plezier in hetgeen wat ze doen en zetten daarom graag een stap extra.

Misschien interessant om te lezen?

insucare logo
payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo