Vanbreda Risk & Benefits vult Insucare aan op het gebied van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

In december 2021 kondigden wij onze samenwerking aan met Vanbreda Risk & Benefits. Een spannend moment. Inmiddels zijn de eerste stappen in de samenwerking gezet. Zo heb ik de afgelopen maanden met veel plezier diverse zakelijke relaties van Insucare samen met de directie van Vanbreda bezocht. Onderwerp van gesprek was de bedrijfsmatige verzekeringen, zoals aansprakelijkheid en cyberrisk verzekeringen. Verzekeringen die niet tot de core-activiteit van Insucare behoorden. Echter bij de bezochte klanten bleken er veel vragen over te zijn. Het is mooi om zo de synergie tussen Insucare en Vanbreda tot stand te zien komen.

In gesprek over de aansprakelijkheidsverzekering

De bezochte klanten waren goed ingevoerd in de materie. Ook omdat de premies veelal fors zijn en daarmee dus ook de risico’s. Tijdens gesprekken met onze relaties kwam naar voren dat ze eigenlijk ontevreden zijn over de service van hun huidige adviseur. Premieverhogingen werden afgedaan met: ja, dit is de markt. Met andere woorden: zoek het maar uit. Dat de markt waar aansprakelijkheidsrisico’s worden verzekerd, op dit moment erg in beweging is, is al een indicator dat er wat gaande is. Het is daarom van belang dat er goed naar de dekking wordt gekeken.

lees verder onder de afbeelding

Snel contact opnemen?
Bel 040 23 13 800

Vinden er wijzigingen plaats bij de klant, dan moeten risico en polis opnieuw op elkaar afgestemd worden.

Belang van overlijdensrisicoverzekering

Second opinion door Vanbreda

Voor de bezochte relaties heeft Vanbreda een zeer uitvoerige analyse gemaakt van de risico’s. Daarbij werden ook de contracten met klanten en de algemene voorwaarden grondig doorgelicht. Hieruit kwamen zaken naar voren die uitvoerig zijn besproken. Zijn de keuzes die gemaakt zijn wel terecht en vooral nog up-to-date? Het bleek dat bedrijven voldoende financieel gezond zijn om goed te managen risico’s zelf te dragen. De inzichten hieruit zijn vertaald in aanpassingen in de polis. Echter, niet alleen de polis, maar vooral de “awareness” kwam ter sprake. De polis is een sluitstuk op een beleid. Het dient gericht te zijn op het bedienen van klanten, door een goede aansluiting van diensten op de behoefte van de klant. Vinden er wijzigingen plaats bij de klant, dan moet risico en polis opnieuw op elkaar afgestemd worden. Daarom blijven wij altijd met de klant in contact, om teleurstellingen te voorkomen.

Meer weten over de samenwerking tussen Insucare en Vanbreda?

De komende periode zullen we u meer vertellen over onze samenwerking met Vanbreda. Heeft u vragen? Of wilt u ook in gesprek over uw beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen? Neem dan gerust contact met mij op: 040 23 13 806.

Wijnand Verschuur

Directeur Insucare

Collectieve zorgverzekering en arbeidsrisico'sArbeidsrisico's en collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering en arbeidsrisico’s

Weet u welke gezondheidsrisico’s aandacht verdienen binnen uw bedrijf? En heeft u een passende aanpak als het gaat om preventie, zorg en verzuim? Graag brengen we beleid op het gebied van preventie en zorg bij u onder de aandacht. We blikken hierbij alvast vooruit op de zorgverzekering in 2023 en geven u tips waar u nu al mee aan de slag kan.
Samenwerking met samenwerking Vanbreda Risk & Benefits

Onze samenwerking met Vanbreda Risk & Benefits

In december 2021 kondigden wij onze samenwerking aan met Vanbreda Risk & Benefits. Een spannend moment. Inmiddels zijn de eerste stappen in de samenwerking gezet. Zo heb ik de afgelopen maanden met veel plezier diverse zakelijke relaties van Insucare samen met de directie van Vanbreda bezocht. Onderwerp van gesprek was de bedrijfsmatige verzekeringen, zoals aansprakelijkheid en cyberrisk verzekeringen.
Belangrijk is dat u de inkomensverzekeringen up-to-date-houdt

Uw inkomensverzekeringen up-to-date

De collectieve inkomensverzekeringen heb je jaren geleden afgesloten. Op dat moment waren ze voor de organisatie het beste product in de markt. De werknemers zijn destijds geïnformeerd over de regelingen. En iedere nieuwe medewerker krijgt een link naar het personeelshandboek waarin de regelingen zijn uitgelegd. Er is sindsdien niet meer naar de verzekeringen omgekeken, want het loopt.

Arbo

Verzuim gaat over mensen die ziek zijn. Voor u als werkgever gaat het verder dan dat. Wij helpen u bij het vinden van een goede balans tussen mens en organisatie in de aanpak van ziekteverzuim, met zicht op de wettelijke kaders.

Inkomen

U waarborgt de continuïteit van uw organisatie. Ook uw medewerkers verdienen bescherming tegen onverwachte inkomensverliezen door arbeidsongeschiktheid. Wij bieden onafhankelijk advies over inkomensverzekeringen.

Zorg

Wij begrijpen dat de keuze van uw medewerkers voor een goede zorgverzekering ook voor u van belang is. Een collectieve zorgverzekering en onze persoonlijke ondersteuning voor uw medewerkers biedt uitkomst.

Pensioen

Met een pensioenregeling zorgt u, niet alleen nu maar ook later, voor uw medewerkers. De complexe materie maken wij toegankelijk. Wij begeleiden u van de analyse van uw wensen naar de inrichting van de best passende regeling.

Financieel inzicht

U wilt financieel fitte medewerkers. Wij helpen door persoonlijke begeleiding waarin we letterlijk laten zien hoe bestaande regelingen werken en vooral hoe de medewerker daar zelf invloed op uit kan oefenen.