Uw pensioen en onze rol als pensioenadviseur

Denkt u aan het pensioen van uw medewerkers? En wilt u zorgen voor een goede pensioenregeling? Of heeft u een lastig vraagstuk met uw bestaande regeling? Praat u dan eens met een pensioenadviseur van Insucare.

Naar een nieuwe pensioenregeling

Een gesprek begint niet bij een polis, vinden wij als uw pensioenadviseur. Insucare krijgt liever eerst een goed beeld van uw bedrijf, uw medewerkers en u zelf als werkgever/ondernemer. Daarnaast bespreken we aspecten als: Welke risico’s wilt u wel en niet lopen? Welke belangen spelen er? Welke bijdrage levert u en wat vraagt u van uw medewerkers? En natuurlijk: wat zeggen wet- en regelgeving over een pensioenregeling?

Als we met elkaar uw wensen en mogelijkheden nauwkeurig in kaart hebben gebracht, dan adviseren wij u over een passende pensioenvoorziening. Die nemen we stap voor stap door. Waar nodig voeren we aanpassingen door. Uiteraard kunnen we u helpen met de voorlichting aan uw medewerkers.

Is de pensioenregeling ingevoerd, dan zorgen we uiteraard ook voor een nauwkeurige uitvoering. Daarvoor kunnen u en uw medewerkers gebruik maken van onze online module. Een zeer gebruiksvriendelijke tool waarin u een actueel overzicht heeft van polissen, voorwaarden en kosten. Ook kunt u gemakkelijk mutaties doorvoeren, zoals nieuwe medewerkers en salaris- en premieaanpassingen. We beschouwen het altijd onze taak u tijdig te informeren over eventuele nieuwe wet- en regelgeving. Zeker als die gevolgen heeft voor u zelf, uw bedrijf, uw medewerkers en uw pensioenregeling.

En heeft u toch nog vragen? Dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen. Pensioenadviseur Eindhoven, vraag Insucare.

Een lastig vraagstuk over uw bestaande pensioenregeling?

Met een bestaande pensioenregeling kan altijd iets gebeuren. Een fusie, overname, verhuizing…kortom, een gebeurtenis die invloed hebben op het pensioen en de arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers. Onze ervaren pensioenadviseurs kunnen u adviseren over oplossingen. Daarbij houden we altijd rekening met de belangen van alle betrokken partijen.

Pensioenadviseur Eindhoven

Insucare is een onafhankelijke pensioenadviseur,  naast pensioenvraagstukken kunt u ons ook contacteren voor verzuimvraagstukken. Bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor advies over bestaande en nieuwe regelingen en voor begeleiding bij uitvoeringstrajecten. Insucare is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.