Casemanager verzuim

Ben je gedreven en communicatief sterk? Wil je graag als casemanager verzuim aan de slag en het verschil maken voor onze klanten? Dan maken we graag kennis met je. Jouw competenties vinden we belangrijker dan werkervaring.

Wat ga je doen?

Als casemanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel werkgever als werknemer als het gaat om (het voorkomen van) verzuim. Als onafhankelijk procesbegeleider en adviseur zoek je continu de balans tussen de verschillende belangen, met zicht op de wetgeving. Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van ontwikkelingen in je vak en weet zo je klanten van het juiste advies te voorzien. Proactief analyseer je het verzuim en de bijbehorende cijfers. Regelmatig bezoek je jouw klanten, zodat je weet wat er speelt en jouw dienstverlening voor de klant hierop kan afstemmen.

Wat maakt het werken als casemanager bij ArboTeam uniek?

Je werkt nauw samen binnen ons team van 10 collega’s, waaronder ook de collega’s van pensioen, inkomen en zorg (Insucare). Vanuit deze verschillende disciplines werken we samen voor onze klanten. Wat betekent dit concreet? In overleg met de bedrijfsarts en zorgspecialist selecteer je passende interventies voor werkgever en werknemers die vanuit de zorgverzekeraar worden aangeboden. Of je vraagt de pensioenspecialist de financiële mogelijkheden voor een zieke werknemer inzichtelijk te maken die graag eerder met pensioen wil. Als casemanager gaat je rol dus veel verder dan alleen het begeleiden van een verzuimdossier!

Jouw diploma’s zijn belangrijk, maar wij vinden het belangrijker dat je uit het juiste hout bent gesneden.

Ik bouw geen pensioen op bij mijn werkgever

Dit ben jij!

In je rol als casemanager krijg je uiteenlopende vragen, cases en bijbehorende emoties op je bordje. Daarom is het belangrijk dat je je mannetje staat en een natuurlijk overwicht behoudt in de gesprekken die je voert, maar ook belangrijke signalen oppikt in een gesprek en deze weet om te zetten in kansen. Misschien heb je nog geen ervaring en/of opleiding op het gebied van casemanagement (CROV/RCCM), maar je hebt wel de benodigde vaardigheden om het vak uit te kunnen oefenen.

Dit zijn wij!

Je komt terecht in een hecht team van verschillende specialisten, die continu samenwerken en kennis delen. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Met je twee collega casemanagers werk je samen met een netwerk van specialisten op het gebied van arbo en verzuim. Wekelijks worden cases gezamenlijk besproken en gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de organisatie van ArboTeam goed verloopt.

Ons motto is ‘Focus op de mens, zicht op de regels’. Wij geloven in werkgevers die hun mensen op één zetten. Met onze onafhankelijke, toekomstgerichte adviezen op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg dragen wij bij aan hun succes. Wij houden altijd zicht op de wet- en regelgeving in combinatie met onze aandacht voor de mens en de persoonlijke situatie van medewerkers. Overal en altijd. Wij staan bekend om onze deskundige en toegankelijke klantcontact. Dagelijks verplaatsen wij ons in uiteenlopende opdrachtgevers die hun medewerkers op nummer één hebben staan. De specialisten van Insucare en ArboTeam werken allemaal samen. Dat betekent dat we snel schakelen tussen de vraagstukken op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg.

Wat wij bieden

Natuurlijk zetten wij onze eigen medewerkers ook op één! Naast een passend salaris zijn onze arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg uitstekend geregeld. Persoonlijke ontwikkeling is vanzelfsprekend continu onderwerp van gesprek en je kunt rekenen op een aantrekkelijke studiekostenregeling. Na je inwerkperiode is het mogelijk gedeeltelijk vanuit huis te werken. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Jouw werkuren en -dagen bepalen we in overleg.

Wil jij ons team versterken?

Herken jij je in ons motto en zie jij jezelf al werken als casemanager bij ArboTeam? Stuur je sollicitatie naar  info@arboteam.nl.
Nog vragen? Neem contact op met Bianca Cogzell via 040 23 13 801.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.