Werken bij Insucare

Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op het gebied van Werk en Inkomen,  Casemanagement of Employee benefits dan nodigen wij je uit om kennis met ons te maken. Wij hebben heel veel te bieden!

Wij geloven dat werkgevers die hun werknemers op één zetten succesvoller zijn! Wij geven graag het goede voorbeeld.  Door intensief samen te werken met collega’s, klanten en onze ketenpartners dragen wij bij aan goed werkgeverschap op het gebied van arbo, inkomen, zorg en pensioen. Ons motto daarbij is ‘Focus op de mens, zicht op de regels’.

Heb jij een aantal jaren ervaring op tenminste één van de volgende gebieden?

  • HRM
  • Verzuimbegeleiding
  • Inkomensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen

Dan bieden wij je de volgende stap! Welke deze is? Dat bepaal jij samen met ons! Jij weet zelf waar je goed in bent, wat je wilt doen en waar jezelf aan wilt werken. Dit is dus de Focus op jou! Samen maken wij een plan, waar sta je nu, waar wil je heen en wat heb je nodig?

Jouw HBO of universitaire diploma’s zijn belangrijk maar wij vinden het belangrijker dat je uit het juiste hout bent gesneden. Kijk eens naar wie je collega’s worden en denk na wat jij aan ons team kan toevoegen. En meld je!

Stuur ons je (open) sollicitatie

Bekijk onze functies! Ook komen wij graag in contact met mensen die vanuit een schadeverzekeringen-achtergrond willen doorgroeien op het gebied van Werk en Inkomen. Wij hebben plaats voor relatiebeheer en accountmanagement (commercieel).

Snel contact opnemen?
Bel 040 23 13 800