Verzuimverzekering: beter passend en lagere kosten

Hoe vaak checkt u of uw verzuimverzekering nog het beste product voor u in de markt is? Het is voor u waarschijnlijk ook een van de duurste verzekeringen. Daarom kan een periodieke beoordeling geen kwaad. Een voorbeeld uit onze eigen praktijk die onze relatie een beter passende verzekering heeft opgeleverd én een forse premiebesparing.

Een werkgever met 22 medewerkers in dienst heeft al jaren een verzuimverzekering bij verzekeraar X. De arbodienst is onderdeel van deze verzekering. Het verzuim bij het bedrijf was altijd bijzonder laag. Buiten de gebruikelijke griepjes was er niks aan de hand. Totdat er afgelopen jaar binnen een paar maanden twee medewerkers langdurig ziek werden. Twee langdurige verzuimdossiers in de categorie ‘pech’.

Gelukkig heeft de ondernemer een verzuimverzekering die zijn kosten van loondoorbetaling bij ziekte compenseerden. Voor dit jaar bleek de verzekeraar echter een forse premieverhoging te hebben doorgevoerd. Zijn toenmalige adviseur is slechts verbonden aan één verzekeraar, waardoor hij geen goed beeld heeft van wat er in de markt beschikbaar is.

Marktonderzoek loont!
De ondernemers neemt daarop contact met ons op met de vraag of wij hem kunnen helpen.
Wij bieden aan om vrijblijvend een marktonderzoek te doen. We bespreken met elkaar de wensen en behoeften en gaan aan de slag. Na een uitgebreid onderzoek en goed overleg met diverse verzekeraars, hebben wij hem een passend en aantrekkelijk voorstel kunnen doen: een uitstekende verzuimverzekering, een actieve arbodienst én een besparing van ruim € 6.000. Werkgever blij en Insucare heeft er een mooie nieuwe klant bij.

En u?
Zit u ook al jaren bij dezelfde verzekeraar? Heeft u het gevoel te veel premie te betalen? Past uw huidige verzekering nog wel bij uw wensen en behoeften? Laat ons de beste oplossing voor u samenstellen en wie weet bespaart u ook fors op uw premie.

Vragen?
Neem contact met ons op via inkomen@insucare.nl of bel naar 040-2370400.