Fitness First

Fitness First en Insucare hebben met VGZ een aanbieding voor u gemaakt voor deelname aan een collectieve zorgverzekering. Daardoor kunnen u en uw eventuele gezinsleden profiteren van gunstige voorwaarden en kortingen.

Voor individuele vragen adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met VGZ 0900-8490. Voor klachten en wachtlijstbemiddeling kunt u contact opnemen met Insucare.

In het keuzemenu aan de rechterzijde kunt u de maatschappij-informatie opvragen. U kunt een brochure en/of diverse andere formulieren downloaden. Hier vindt u ook de premietabellen van VGZ.

De huidige verzekering moet vóór 31 december 2014 worden opgezegd.  Wanneer u uzelf vóór 31 december 2014 aanmeldt  bij VGZ, dan regelen zij de opzegging voor u. Regelt u zelf de opzegging dan kunt u uzelf aanmelden tot 1 februari 2015.

Voor advies, het berekenen van de premie of voor het direct aanmelden van uw collectieve zorgverzekering VGZ  klik dan hier ONLINE. U komt direct op de website van VGZ.

Bent u al verzekerd bij VGZ en u wilt graag gebruik maken van de collectieve zorgverzekering? Dan kunt u onder vermelding van uw relatienummer de toevoeging per email aan ons kenbaar maken. Het emailadres is vgz@insucare.nl

 

5 antwoorden

Reacties zijn gesloten.