Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen (32 uur)

Heb jij kennis van pensioen- en inkomensverzekeringen en werk je graag met systemen? Voel jij je prettig in een informele, open werksfeer? Dan maken we graag kennis met je. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een collega Relatiebeheerder.

Wat ga je doen?

Als er wijzigingen in het personeelsbestand van onze klanten plaatsvinden, dan zorg jij er voor dat dit wordt doorgegeven aan de betreffende pensioen- en inkomensverzekeringen. Dit verloopt via het online portaal Benefits Plaza. Jij ziet toe op een juiste verwerking van de mutaties. Zie je onregelmatigheden, dan neem je contact op met de klant. Ook de maandelijkse facturen van de verzekeraars controleer je nauwkeurig. Zo ontzorg je de klant optimaal.

Regelmatig heb je telefonisch contact met verzekeringsmaatschappijen en klanten. Soms bezoek je een klant voor uitleg over het online portaal. Daarnaast werk je nauw samen met de pensioen- en inkomensadviseurs in Eindhoven en Gouda. Waar nodig bied je hun ondersteuning.

Belang van overlijdensrisicoverzekering

Dit ben jij!

De beheerwerkzaamheden vragen om jouw nauwkeurigheid en vertrouwelijkheid. Jij wilt de systemen waarmee je werkt begrijpen en je kan helder communiceren. Je vindt het fijn jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en werkt graag samen met het team voor de klanten. Als de klant volledig ontzorgd is, ben jij tevreden.

Je hebt HBO- denk en werkniveau. Je bent in het bezit van Wft Pensioen en Wft Inkomen en hebt ervaring met pensioenadministratie en Benefits Plaza.

Dit zijn wij!

Wij zijn Insucare en ArboTeam. Ons motto is ‘Focus op de mens, zicht op de regels’. Wij geloven in werkgevers die hun mensen op één zetten. Met onze onafhankelijke, toekomstgerichte adviezen op het gebied van pensioen, inkomen, risk en arbo dragen wij bij aan hun succes. Ons team in Eindhoven bestaat uit 12 collega’s. We hebben in 2021 onze krachten gebundeld met Vanbreda Risk en Benefits.  We werken continue samen, delen kennis en zijn er voor elkaar. Er is genoeg ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Op kantoor wordt dagelijks een lunch verzorgd, we maken graag een lunchwandeling door het centrum van Eindhoven en er worden regelmatig informele teamactiviteiten georganiseerd.

Wat wij bieden

Natuurlijk zetten wij onze eigen medewerkers ook op één! Naast een concurrerend salaris en een aantrekkelijke bonusregeling zijn onze arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg uitstekend geregeld. Persoonlijke ontwikkeling is vanzelfsprekend continu onderwerp van gesprek en je kunt rekenen op een aantrekkelijke studiekostenregeling. Na je inwerkperiode is het mogelijk gedeeltelijk vanuit huis te werken. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 28 vakantiedagen per jaar. Jouw werkuren en -dagen bepalen we in overleg.

Wil jij ons team versterken?

Herken jij je in ons motto en zie jij jezelf al werken als Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen? Stuur je sollicitatie naar Bianca Cogzell via bianca@insucare.nl. Of neem direct contact op: 040-2313801.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.