Werkgever in de regio Tilburg en vragen over Pensioen?

Pensioen op maat 

Bent u ondernemer, HR specialist of Finance professional in de regio Tilburg en bent u op zoek naar een Pensioenadviseur? Insucare is een specialist op het gebied van Pensioen gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Wij kiezen om regionaal actief te zijn omdat wij waarde hechten aan persoonlijk contact en wij willen dan ook snel met u aan tafel kunnen zitten. Maar ook buiten de regio Tilburg bent u uiteraard van harte welkom. 

Bij Insucare werken specialisten in pensioen, zorg- en inkomensverzekeringen en arbo. Wij vinden die wet- en regelgeving juist interessant, willen die begrijpen en vertalen naar de praktijk van uw organisatie. Advies gaat niet over polissen en dossiers, wel over de onderneming, de medewerkers en u zelf. En over de risico’s die u wel of niet wilt nemen. Insucare helpt u daar graag bij.

Een pensioenadvies, maar wat dan?

Wanneer de pensioenregeling is ondertekend start de uitvoering. De werkgever is wettelijk verplicht om het proces, het beheer en de uitvoering van de pensioenvoorziening administratief te borgen. Insucare neemt dit borgingsproces voor u uit handen middels ons PBtotaal Pakket. 

Insucare biedt u een pakket waarin u realtime overzicht heeft in uw collectieve regelingen, slechts één keer een mutatie door te geven voor een of meerdere verzekeraars, de zekerheid dat al uw mutaties op de juiste wijze worden verwerkt en het veilige gevoel dat een professionele partij alles monitort en controleert.

Niet tijdige, of foutieve melding resulteert in boete

Gemak, eenvoud en borging van administratieve risico’s met verstrekkende gevolgen. Een werknemer niet aangemeld op het pensioencontract? Premie betalen voor een ex-werknemer?  Een arbeidsongeschikte medewerker die géén uitkering krijgt omdat hij niet tijdig is aangemeld? Niet met ons PBtotaal Pakket, u geeft het aan ons door en wij regelen het!

Waarom Pensioenadvies bij Insucare?

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor advies over zowel bestaande als nieuwe werkgever- en werknemersregelingen en voor begeleiding bij beheer- en uitvoeringstrajecten op het gebied van Pensioen, Inkomen, Zorg en Arbo/ Verzuim. Juist de combinatie van deze arbeidsvoorwaarden maakt ons uniek! Insucare managed het gehele traject van het begin tot het einde met een grondig advies en een duidelijke toelichting op afwegingen en belangen. Wij zorgen voor de gepaste uitvoering en bekijken waar we mogelijk kosten kunnen besparen voor u als werkgever.

Waarom Insucare?

  • Wij beantwoorden 98% van de vragen gesteld aan de telefoon direct,
  • Wij kiezen voor Persoonlijk contact, desnoods zitten wij dezelfde dag nog aan tafel, 
  • Wij hebben klanten uit het MKB vanaf 25 werknemers,
  • Wij adviseren, beheren en voeren werkgevers- en werknemersregelingen uit,
  • Wij hebben alleen gecertificeerde pensioenadviseurs (WFT),
  • Wij verzorgen voor u de administratieve borging van uw regeling online, 
  • Wij moniteren veranderingen in wet- en regelgeving,
  • Wij hebben verstand van zaken,
  • Wij hebben interesse en passie voor alle pensioenvraagstukken…..

Klanten waarderen onze dienstverlening enorm. Bekijk eens hoe zij Insucare ervaren.

Graag nodigen wij u uit om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze pensioenadviseurs bij u op kantoor in Tilburg. Ook wanneer u buiten deze regio gevestigd bent willen wij graag met u in contact komen. Bel naar 040-2370400 of stuur een e-mail naar info@insucare.nl 

Vul uw gegevens in en dan nemen wij direct contact met u op zodat wij een GRATIS quickscan voor u kunnen uitvoeren.

[si-contact-form form=’1′]