Pensioen bij Insucare

Het zijn roerige tijden in pensioenland. De dekkingsgraden stijgen, maar staan nog steeds onder druk. De rente is nog laag. De levensverwachting van de gemiddelde Nederlander blijft verder toenemen.
De complexiteit van de pensioenvoorzieningen vraagt om een pensioenadviseur met kennis en ervaring die in een taal communiceert die u als werkgever begrijpt. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, en indien de situatie daarom vraagt stappen wij direct in de auto en komen wij naar uw bedrijf in Breda of de regio daarbuiten. 

Wat is het belang van een passende pensioenvoorziening?

Nederland heeft een uniek pensioenstelsel. Het stelsel kenmerkt zich door collectiviteit, risicodeling en efficiënte uitvoering. Door de vergrijzende bevolking wordt de inrichting van het pensioensysteem
steeds belangrijker. De vraag is of in de toekomst dit stelsel onhoudbaar wordt doordat een steeds kleinere groep werkenden een steeds grotere groep gepensioneerden moet onderhouden. Daar zijn ingrijpende hervormingen nodig.

Het inspelen op mogelijke veranderingen in de toekomst begint bij de veranderende wet- en regelgeving. Wij houden voor u deze wet- en regelgeving zorgvuldig in de gaten. Met maar één doel voor ogen: om samen tot het beste resultaat te komen voor nu en later.

Waarom Pensioenadvies bij Insucare?

Advies over Pensioen, Inkomens- en zorgverzekeringen en Arbo/ verzuim gaat niet over polissen en dossiers, wel over uw onderneming, uw medewerkers en u zelf. En over de risico’s die u wel of niet wilt nemen. Insucare helpt u daar graag bij. Bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor advies over zowel bestaande als nieuwe werkgever- en werknemersregelingen en voor begeleiding bij uitvoeringstrajecten. Wij zijn een regionaal adviesbureau omdat wij waarde hechten aan persoonlijk contact en wij willen dan ook snel met u aan tafel kunnen zitten.

Insucare onderscheidt zich door:

  • 98% van de vragen gesteld aan de telefoon beantwoorden wij direct,
  • Persoonlijk contact telt, 
  • Onze klanten zijn bedrijven uit het MKB vanaf 25 werknemers,
  • Inhoudelijke en praktische begeleiding,
  • Enkel gecertificeerde pensioenadviseurs,
  • Online module t.b.v. administratieve borging (u bent dit veplicht als werkgever),
  • Veranderingen in wet- en regelgeving monitoren wij voor u en vertalen wij naar de praktijk,
  • Verstand van zaken,
  • Interesse en passie voor pensioen…..

Klanten waarderen onze dienstverlening enorm. Bekijk eens hoe zij Insucare ervaren.

Graag nodigen wij u dan ook uit om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze pensioenadviseurs bij u op kantoor in Breda of daarbuiten. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom. Bel naar 040-2370400 of stuur een e-mail naar info@insucare.nl

Vul uw gegevens in en dan nemen wij direct contact met u op zodat wij een GRATIS quickscan voor u kunnen uitvoeren. 

[si-contact-form form=’1′]