Pensioenbeheer van uw pensioenafspraken

De keuze voor een passende pensioenregeling is één, het nakomen van afspraken is minstens zo belangrijk. Insucare voert uw pensioenregeling secuur voor u uit. We nemen u de administratieve zaken uit handen, toetsen geregeld de regeling aan de actualiteit en beantwoorden desgewenst individuele pensioenvragen van uw werknemers.

  • Deskundig pensioenbeheer Insucare pensioenadvies zorgt ervoor dat de pensioenafspraken secuur worden uitgevoerd. Onze online module geeft u en uw werknemers op elk gewenst moment een actueel overzicht van polissen, voorwaarden en kosten. Wijzingen geeft u met een enkele muisklik aan ons door. Heeft u specifieke vragen, dan staat ons deskundige team van pensioenadviseurs voor uw klaar.
  • Periodieke evaluaties Wat vandaag onomstotelijk lijkt, kan morgen anders zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan wijzigingen in uw personeelsbestand, ontwikkelingen in uw bedrijf of veranderingen in wet- en regelgeving. Kloppen de gemaakte pensioenafspraken nog met de behoeften? Houden pensioenverwachtingen en –realisatie nog gelijke tred? Insucare evalueert periodiek uw regeling en adviseert u over eventuele aanpassingen.
  • Communicatie met individuele werknemers Vanaf het moment van binnenkomst tot uitdiensttreding verzorgen wij desgewenst de communicatie met uw werknemers. Overweegt een in dienst tredende werknemer een waardeoverdracht? Dan geven we u en uw werknemer inzicht in de financiële consequenties. Willen de nabestaanden van een werknemer inzicht in hun pensioenaanspraken? Uw Insucare pensioenadviseur beantwoordt alle vragen nauwgezet.

Pensioenbeheer vanuit Eindhoven

Is het beheer van uw pensioenvoorziening op orde? Insucare ondersteunt u er graag bij. Neem contact  op met uw pensioenadviseur. Insucare pensioenadvies is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom.