Pensioen- en verzuimadvies in de zakelijke dienstverlening

Binnen de sector zakelijke dienstverlening vallen verschillende dienstverlenende bedrijven. In de praktijk kunnen we deze dienstverleners verdelen in twee categorieën: commerciële dienstverleners, die hoofdzakelijk diensten leveren aan bedrijven, en commerciële dienstverleners, die een specifiek soort zogenoemde overige zakelijke diensten leveren. 

Pensioen en verzuim

Insucare is een advies- en beheerorganisatie met de primaire focus op Pensioen en Verzuim (Arbo). Wij profileren onszelf vooral in de regio Eindhoven met diverse relaties in onder andere Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Zowel met Pensioen als Arbo dienstverlening hebben wij inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd. Meerdere van onze klanten zijn afkomstig uit de sector zakelijke dienstverlening. Onze adviseurs hebben ruime kennis en ervaring opgebouwd om in deze specifieke sector een passend totaal advies te geven op het gebied van pensioen en verzuim. Neem contact op voor pensioen- en verzuimadvies zakelijke dienstverlening.

Verzuimbegeleiding zakelijke dienstverlening

Valt een medewerker uit door ziekte, dan verzorgt Insucare de gepaste verzuimbegeleiding volgens de richtlijnen door de overheid opgedragen. Daarnaast wordt de gehele administratie afgehandeld en de kosten bij de verzekeraar geclaimd. Vanaf het moment van ziekmelding is Insucare de verbindende schakel tussen werkgever, werknemer, verzekeraar, uitkeringsinstantie en andere betrokkenen. Ook in de zakelijke dienstverlening is het belangrijk dat een werkgever begeleid wordt in de complexe wet- en regelgeving, dat de voortgang objectief bewaakt wordt en dat er tijdig geïnformeerd wordt over financiële consequenties. 

Ervaring vanuit de zakelijke dienstverlening

Wouter Coenradie (Directeur Ingenieursbureau Coenradie B.V.) : “In 2007, 2008 groeide ons bureau sterk. We kregen meer opdrachten, in Nederland en vooral ook internationaal. Insucare heeft de verzuimbegeleiding van ons overgenomen. Ze hebben het lopende dossier volgens de regels op orde gebracht. En wij hebben ons aangesloten bij het digitale verzuimloket van Insucare. Meldt een van onze collega’s zich ziek, dan geven we dat door. Insucare neemt daarop actie en doorloopt het gehele begeleidingstraject volgens de voorschriften en regels die daarvoor gelden.”

Pensioenadvies

Een gesprek begint niet bij een polis, vinden wij als uw pensioenadviseur. Insucare krijgt liever eerst een goed beeld van uw bedrijf, uw medewerkers en u zelf als werkgever/ondernemer. Daarnaast bespreken we aspecten als: Welke risico’s wilt u wel en niet lopen? Welke belangen spelen er? Welke bijdrage levert u en wat vraagt u van uw medewerkers? En natuurlijk: wat zeggen wet- en regelgeving over een pensioenregeling?

Lees meer over over pensioenadvies 

Werkwijze van Insucare

Hoe uiteenlopend uw vragen ook kunnen zijn, de werkwijze van Insucare is altijd helder en pragmatisch. 

Persoonlijke kennismaking
In een persoonlijk gesprek brengen we uw vraag of probleem in kaart. We inventariseren uw behoeften en matchen het met ons aanbod. We bezoeken u graag op uw locatie. Komt u liever naar ons, dan ontvangen wij u graag op ons goed bereikbare kantoor in het centrum van Eindhoven.

Terugkoppeling
Hebben wij uw vraag goed begrepen? Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een schriftelijke terugkoppeling. Herkent u onze meerwaarde, dan maken we een vervolgafspraak.

Advies
Afgestemd op uw vraag, bespreken we met u mogelijke oplossingen, uitmondend in een passend totaaladvies.

Contract
Gaat u akkoord, dan leggen we de afspraken vast in een contract: duidelijke afspraken in heldere taal.

Uitvoering volgens afspraak
Insucare zorgt ervoor dat afspraken op het gebied van pensioen en verzuim secuur worden uitgevoerd. We houden de wetgeving van dag tot dag in de gaten en zoeken risico’s en kansen tot de bodem uit. Nog voordat u erom vraagt. Onze online module geeft u steeds actueel inzicht in uw gegevens.

Periodieke evaluatie
Afspraken over pensioen en verzuim moeten toekomstig bestendig zijn, gebouwd op een solide fundament. Maar wat vandaag onomstotelijk lijkt, kan morgen anders zijn. Daarom houden we uw pensioen- en verzuimregelingen periodiek tegen het licht. Matchen de regelingen nog met uw behoeften? Leveren ze op wat u ervan verwachtte? Indien nodig of gewenst komen we met alternatieve voorstellen.

Samenwerking
“Met Insucare kwam ik specialisten tegen die zich wel graag in dit soort dossiers verdiepen, die dit soort vraagstukken graag oplossen en die de zaken goed willen regelen.’ 

Pensioen- en verzuimadvies zakelijke dienstverlening

Insucare pensioen- en verzuim is gevestigd in Eindhoven met diverse relaties in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen en uiteraard Eindhoven zelf. Ook buiten deze regio bent u natuurlijk van harte welkom. Wilt u pensioen- en verzuimadvies zakelijke dienstverlening? Neem contact op.