Office Assistant

Wil jij werken in een team van specialisten en voel jij je prettig in een informele, open werksfeer? Ben jij het fundament waarop wij kunnen bouwen? En kunnen je collega’s zich concentreren op hun kerntaken dankzij jouw praktische instelling, organisatietalent en servicegerichtheid? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen?

ArboTeam bestaat uit een team van casemanagers aangevuld met (zelfstandige) bedrijfsartsen en specialisten. Jij bent de figuurlijke spin in het web. Je belangrijkste taak is:

  • Administratieve taken voor ArboTeam
    Jij bent de schakel tussen onze casemanagers en onze samenwerkingspartners en zorgt voor de (agenda)planning van spreekuren bij de bedrijfsarts. Je weet daarin de juiste prioriteiten te stellen en puzzelt totdat de optimale planning bereikt is. Je zorgt ervoor dat alle klant- en gebruikersgegevens correct in het verzuimsysteem zijn vastgelegd en overeenkomsten met klanten en partners ten aanzien van onze arbodienstverlening goed worden vastgelegd en uitgevoerd. Je bent je bewust van kansen ter verbetering van onze werkprocessen en dienstverlening en draagt bij aan voorstellen tot verbetering.

Daarnaast voer je ook de volgende werkzaamheden uit voor het kantoor:

  • Facilitaire zaken
    Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alles binnen het kantoor, zoals de inkoop van kantoorbenodigdheden en aanspreekpunt zijn voor facilitaire zaken als schoonmaak en IT aangelegenheden.
  • Ondersteuning directeur
    Je biedt ondersteuning in het agendabeheer, op commercieel vlak en bij het organiseren van diverse (in)formele bedrijfsactiviteiten

Wat maakt het werken als Office Assistant bij Insucare /ArboTeam uniek?

Je werkt nauw samen binnen ons team van ruim 10 collega’s. Vanuit verschillende disciplines werken we samen voor onze klanten. Vorig jaar heeft Insucare haar krachten gebundeld met Vanbreda Risk & Benefits. We werken continue samen, delen kennis en zijn er voor elkaar zijn. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Kan altijd! Het wordt bij ons gestimuleerd en gefaciliteerd.

Naast intensief samenwerken voor onze klanten is er genoeg ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Op kantoor wordt dagelijks een lunch verzorgd, we maken graag een lunchwandeling door het centrum van Eindhoven en er worden regelmatig informele teamactiviteiten georganiseerd.

Belang van overlijdensrisicoverzekering

Dit ben jij!

Je bent energiek en positief ingesteld. Als planningen rond zijn, betrokkenen tijdig geïnformeerd zijn en (ondersteunende) systemen en processen goed zijn ingericht, ben jij tevreden. Want dankzij jou loopt onze arbodienstverlening en de interne organisatie op rolletjes. Je houdt overzicht, kunt snel schakelen en durft collega’s aan te spreken. Het is vanzelfsprekend voor je om je werk nauwkeurig uit te voeren. Je hebt oog voor detail en door logisch nadenken zie je verbanden. In je samenwerking met collega’s, maar ook klanten bedrijfsartsen en andere partners communiceer je helder en kom je afspraken na. Je deskundigheid, drive, persoonlijkheid en enkele jaren soortgelijke werkervaring zijn voor ons het belangrijkste. Een afgeronde MBO-opleiding wordt gewaardeerd.

Dit zijn wij!

Ons motto is ‘Focus op de mens, zicht op de regels’. Wij geloven in werkgevers die hun mensen op één zetten. Met onze onafhankelijke, toekomstgerichte adviezen op het gebied van pensioen, risk en arbo dragen wij bij aan hun succes. Wij houden altijd zicht op de wet- en regelgeving in combinatie met onze aandacht voor de mens en de persoonlijke situatie van medewerkers. Overal en altijd. Wij staan bekend om onze deskundige en toegankelijke klantcontact. Dagelijks verplaatsen wij ons in uiteenlopende opdrachtgevers die hun medewerkers op nummer één hebben staan. De specialisten van Insucare en ArboTeam werken allemaal samen. Dat betekent dat we snel schakelen tussen de vraagstukken op het gebied van pensioen, inkomen, risk en arbo.

Wat wij bieden

Natuurlijk zetten wij onze eigen medewerkers ook op één! Naast een concurrerend salaris en een aantrekkelijke bonusregeling zijn onze arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg uitstekend geregeld. Persoonlijke ontwikkeling is vanzelfsprekend continu onderwerp van gesprek en je kunt rekenen op een aantrekkelijke studiekostenregeling. Na je inwerkperiode is het mogelijk gedeeltelijk vanuit huis te werken. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 28 vakantiedagen per jaar. Voor ons is een beschikbaarheid tussen 25 tot 28 uur met een beschikbaarheid verdeeld over 5 ochtenden ideaal. Andere wens? Jouw werkuren en -dagen bepalen we in overleg.

Wil jij ons team versterken?

Herken jij je in ons motto en zie jij jezelf al werken als Office Assistant? ExcellentSecretary en Insucare hebben sinds jaren een goede relatie met elkaar en heeft ook deze zoekopdracht exclusief. Stuur je sollicitatie naar wt@excellentmatch.nl. Nog vragen? Neem contact op met Werner Töller 040-2350770.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.