Zorgseizoen 2018

Het zorgseizoen voor 2018 is begonnen… De eerste berichten over de zorgverzekering voor 2018 zijn op Prinsjesdag bekend gemaakt. Een verhoging van de nominale zorgpremie, een verhoging van de inkomensafhankelijke bijdrage van 6,65 naar 6,90% en een uitbreiding van de basisverzekering met een aantal behandelingen en medicijnen. 

De eerste verzekeraar heeft al laten weten de premie en het eigen risico juist te verlagen. 
We wachten in spanning af tot 12 november 2017, want dan zijn de premies en eigen risico’s door alle verzekeraars bekend gemaakt.  

 Collectieve zorgverzekering 2018

De premie en het eigen risico voor de zorgverzekering zijn voor veel werknemers een behoorlijke uitgave. Als werkgever kunt u voor uw medewerkers een collectief zorgcontract met de bijbehorende voordelen afsluiten zonder dat er voor u als werkgever kosten aan verbonden zijn. 

Wij werken samen met diverse zorgverzekeraars en kunnen een op maat gemaakt zorgcollectief voor u samenstellen. Niet alleen een gunstige premie is belangrijk maar ook een uitgebreide dekking. Bijvoorbeeld een extra vergoeding van de kosten voor fysiotherapie kan er voor zorgen dat uw medewerker sneller bij u weer aan de slag gaat.  

De verzekeraars met wie wij samenwerken bieden daarnaast nog vele extra’s aan. Extra’s die helpen om zicht te krijgen op de gezondheidsrisico’s in uw bedrijf en de inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren. Het zal u niet ontgaan zijn dat de zorgkosten ieder jaar toenemen. Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden om de kosten in uw organisatie terug te dringen. 

Zorgwebsite voor medewerkers

Insucare helpt u ook bij het informeren van uw medewerkers. Via een speciale (gratis) zorgwebsite, specifiek voor uw bedrijf, vinden uw werknemers alle informatie over de collectieve zorgverzekering. 

Zij kunnen op eenvoudige wijze premies berekenen en de zorgverzekering aanvragen.  

Klik op deze link  https://demozorg.insucare.nl/ (gebruikersnaam “zorg”/ wachtwoord “Demo”) om een kijkje te nemen naar een voorbeeld van onze zorgwebsite.

Hebben uw medewerkers vragen over de dekking van de verzekering? Lopen zij tegen een wachttijd in de zorg aan? Of is er behoefte aan het vergelijken van dekkingen/voorwaarden? Onze zorgspecialisten staan voor u en uw medewerkers klaar.

Bent u enthousiast geworden? Neemt u dan contact op met onze zorgspecialist, Ingrid Wessels