Insucare wint beleggingswedstrijd van Legal & General

Prijs in ontvangst genomen!

Insucare_beleggingswedstrijdOnze collega Roger Soons heeft de kenniswedstrijd inzake beleggen van Legal & General gewonnen en daar hoort natuurlijk een prijs bij. Hij mocht samen met een collega deelnemen aan het VIP Event Legal & General aan Beursplein 5 te Amsterdam; DE Beurs!

Maar ook aan de overige collega’s was gedacht. Er werd voor hen een uitgebreid ontbijt geserveerd op kantoor. 


DE Beurs

“Op 27 mei 2016 was het zover en ik was de gelukkige collega die mee mocht! Met een heuse Engelse taxi werden we naar Amsterdam gebracht en tijdens de reis kregen we een ontbijt.

Eenmaal daar aangekomen werden we zeer welkom geheten en stond de koffie al klaar. We konden genieten van een geweldige toespraak van Mathijs Bouman en Legal & General.

Na de lunch kregen we een mooie rondleiding door het gebouw. De rondleiding draaide uiteraard om beleggen en er waren enkele leuke momenten van interactie. Zo was er een test waarbij je je eigen beleggingsprofiel kon bepalen. Ook was er een beleggingswedstrijd waarbij Roger natuurlijk goed scoorde. Tenslotte mochten we een mooi boek in ontvangst nemen en werden we weer met de Engelse taxi naar ons kantoor gebracht”

Iris Roos- van Hooff