Relatiebeheer Schade en Employee Benefits

Wil jij werken in een fijn team van specialisten? En ben jij gedreven met jouw professionaliteit en zorgzaamheid het verschil te maken voor collega’s en klanten? Dan maken we graag kennis met je.

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder ondersteun je onze adviesteams op administratief vlak bij het afsluiten van nieuwe levens-, schade-, verzuim- en inkomensverzekeringen en het aanpassen van bestaande verzekeringen. Je hebt contact met verzekeraars en met klanten over polissen en mutaties. Je werkt mee aan het verwerken van mutaties, onder andere in Benefits Plaza,  en naverrekeningen.

Wat maakt het werken als relatiebeheerder bij Insucare uniek?

Je werkt nauw samen binnen ons team van 10 collega’s, waaronder ook de collega’s van ArboTeam. Vanuit verschillende disciplines werken we samen voor onze klanten. Wat betekent dit concreet? Mutaties die binnenkomen bij Insucare kunnen ook van belang zijn voor ArboTeam. En de ziekmelding die binnenkomt bij ArboTeam moet ook doorgegeven worden aan de verzuim- en inkomensverzekering.

Vorig jaar heeft Insucare haar krachten gebundeld met Vanbreda Risk & Benefits. Dat betekent dat we onze klanten meer kunnen bieden op het gebied van schadeverzekeringen, waar jij een belangrijke bijdrage aan zal leveren.

Belang van overlijdensrisicoverzekering

Dit ben jij!

Jouw collega’s rekenen op jou voor de administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Je kan snel schakelen en gaat lastige situaties niet uit de weg. Het is vanzelfsprekend voor je om je werk professioneel en nauwkeurig uit te voeren. In je samenwerking met collega’s, maar ook klanten en verzekeraars, communiceer je helder en kom je afspraken na.

Opleiding

Je hebt minimaal MBO niveau, en beschikt tenminste over Wft basis en Wft Schade Zakelijk. Bij voorkeur beschik je ook over Wft Inkomen of ben je bereid deze opleiding te volgen. Je hebt affiniteit met cijfers en ervaring met Excel.

Dit zijn wij!

Je komt terecht in een hecht team van verschillende specialisten, die continu samenwerken en kennis delen. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Ons motto is ‘Focus op de mens, zicht op de regels’. Wij geloven in werkgevers die hun mensen op één zetten. Met onze onafhankelijke, toekomstgerichte adviezen op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg dragen wij bij aan hun succes. Wij houden altijd zicht op de wet- en regelgeving in combinatie met onze aandacht voor de mens en de persoonlijke situatie van medewerkers. Overal en altijd. Wij staan bekend om onze deskundige en toegankelijke klantcontact. Dagelijks verplaatsen wij ons in uiteenlopende opdrachtgevers die hun medewerkers op nummer één hebben staan. De specialisten van Insucare en ArboTeam werken allemaal samen. Dat betekent dat we snel schakelen tussen de vraagstukken op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg.

Wat wij bieden

Natuurlijk zetten wij onze eigen medewerkers ook op één! Naast een concurrerend salaris en een aantrekkelijke bonusregeling zijn onze arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, inkomen, arbo en zorg uitstekend geregeld. Persoonlijke ontwikkeling is vanzelfsprekend continu onderwerp van gesprek en je kunt rekenen op een aantrekkelijke studiekostenregeling. Na je inwerkperiode is het mogelijk gedeeltelijk vanuit huis te werken. Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Jouw werkuren en -dagen bepalen we in overleg.

Wil jij ons team versterken?

Herken jij je in ons motto en zie jij jezelf al werken als relatiebeheerder bij Insucare? Stuur je sollicitatie naar  info@insucare.nl. Nog vragen? Neem contact op met Reinier van Sluijs, Adviseur Werk en Inkomen via 040 23 13 804.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.