FinniZ

FinniZ is onze service/dienstverlening voor medewerkers. Voortgekomen uit jarenlange ervaring in de advisering van arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, verzuim en arbo.

Persoonlijke financiële begeleiding

Wij herkennen de wens van werknemers om meer te weten over de financiële kant van hun arbeidsvoorwaarden, over het optimaal benutten van bestaande regelingen en vooral hoe daar zelf invloed op uit te oefenen. Dat bieden wij aan voor werknemers en altijd afgestemd op de eigen regelingen en situatie. Geen algemene informatie maar die zaken waar je echt iets mee kunt op een begrijpelijke manier. Niet alleen woorden maar juist persoonlijke individuele begeleiding waarin we letterlijk laten zien hoe je aan informatie komt en hoe je deze kunt toepassen.

Werknemercommunicatie

FinniZ helpt u als werkgever met de communicatie naar uw werknemers over de financiële kant van hun arbeidsvoorwaarden. Dit opent de weg naar een dialoog over duurzame inzetbaarheid met uw medewerkers en kan als basis dienen voor samenwerking met de ondernemingsraad. Wij geloven dat upas een open dialoog krijgt als u vooraf weet wat de mogelijkheden en gevolgen zijn. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers hun huidige regelingen en mogelijkheden kennen en indien gewenst helpen we ze graag verder met inzicht in hun persoonlijke financiële situatie of zelfs langere termijn planning. U kiest zelf hoe ver u daarin gaat.

Wij geven u 5 redenen om te overwegen om dit ook voor uw werknemers te organiseren:
  1. Werknemers die inzicht hebben in hun eigen financiële situatie zijn weerbaarder en meer betrokken,
  2. Onderwerpen zoals demotie of deeltijd- en vroegpensioen worden bespreekbaar en creëert ook voor u als werkgever mogelijkheden,
  3. U komt minder snel voor (financiële) verrassingen te staan door bijvoorbeeld een werknemer met financiële problemen,
  4. Het opent en ondersteunt de dialoog tussen u en uw werknemers of ondernemingsraad,
  5. Uw arbeidsvoorwaarden worden bij de individuele werknemer onder de aandacht gebracht en toegelicht.

Via Insucare kunnen wij uw toekomstige pensioen- en verzuimkosten inzichtelijk maken zodat u tijdig kunt ingrijpen waar nodig. In een aantal gevallen zijn er zelfs subsidies of bijdragen verkrijgbaar voor ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Ook dat kunnen wij voor u uitzoeken.

Financieel Fit

Als werkgever investeert u flink in het werkvermogen van uw werknemers op lange termijn. U helpt hen om lichamelijk en geestelijk fit te blijven, dit zijn de twee pijlers waarop duurzame inzetbaarheid wordt gebaseerd. Wij geloven dat er nog een derde pijler bestaat, “financieel fit”. Wie zich zorgen maakt over financiële zaken of deze onvoldoende begrijpt loopt een hoger risico op uitval. Daar kunnen we met onze FinniZ dienstverlening iets aan doen zodat uw werknemers ook financieel fit worden.

Opzet dienstverlening

FinniZ wordt u aangeboden in verschillende pakketten, van basis tot volledig maatwerk. Zo is er altijd een passende oplossing voor u. Neem een kijkje op onze website Lees meer over onze dienstverlening en de pakketten die wij aanbieden >> www.mijnfinniz.nl  

Misschien interessant om te lezen?

payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo
payrollkracht insucare logo